BIO

„Zambrzycki Ádám testalkata nem átlagos, arcberendezése nem mindennapi: ez a kortárs táncos feltűnő jelenség. Vékony, de izmos test, tar koponya, óriási szem; olyan, mint egy mesefigura. Ki tudja, talán a jóga teszi meg a Buddhista Főiskola: rendre a legellentmondásosabb szerepeket viszi mások koreográfiáiban. Mozgása cseppfolyós, ugyanakkor kemény, a Buddha szomorú című Szabó Réka-darabban kiviláglottak már színészi képességei is, tragikus és komikus, lírai bohóc; Buster Keaton-i figura. Jó ideig a Frenák Pál Társulat szólistája volt.”

Sisso
(www.kultura.hu)

Sebestyén Tímea

koreográfus asszisztens

Tanulmányait a Magyar Táncművészeti Főiskola balett szakán kezdte, majd a Budapest Táncművészeti Szakközépiskolában tanult tovább. Részt vett a Mu-Terminál első évfolyamában, 2005-ben, jelenleg szabadúszó táncművész. Rendszeresen dolgozott együtt a PR-Evolution Dance Company-val és a Bloom! Dance Collective egyik alapító tagja.  2010-ben a City című előadás társkoreográfusaként a Jardin d’Europe nemzetközi elismerésében részesült, 2011-ben pedig Lábán díjjal tüntették ki. A Zadam Társulattal 2008-óta folyamatosan dolgozik.

Grecsó Zoltán

előadó

Tánctanulmányait Linzben folytatta (Anton Bruckner Privatuniversitat), 2006-ban a Mu Terminál tagja volt. Többek között a következő alkotókkal dolgozott: Berger Gyula, Nigel Charnock, Frenák Pál, Duda Éva, Goda Gábor, Hámor József, Juhász Kata, Kun Attila, Nagy Zoltán, Pataky Klári, Zsalakovics Anikó. Önálló munkáit 2008-óta mutatja be folyamatosan, a Willany Leó Improvizációs Táncszínházat ugyanebben az évben alapította. Szóló és duett koreográfiái több hazai és nemzetközi díjat is kiérdemeltek, több iskolában is tanít. A Zadam Társulattal 2008-óta folyamatosan dolgozik.

Mikó Dávid

előadó

A Budapest Kortárstánc Főiskola után a salzburgi SEAD-en folytatta tanulmányait. A Sub.Lab. Kollektíva és az International Dance Week alapító tagja. Táncművészként többek között Duda Éva, Bakó Tamás, Eleonore Valere, Diego Gil és Matej Kejzar előadásaiban szerepelt. A Zadam Társulattal 2013-óta folyamatosan dolgozik.

Podmaniczky Dorottya

előadó

Diplomáját az ELTE művelődéstudomány szakirányán szerezte, ahol előadás elemzést és színháztudományt tanult. Professzionális tánctanulmányait a Budapest Táncszínház társulati tréningjein kezdte meg, majd az Elit képzésen folytatta. Ezt követően a Közép-Európa Táncszínházhoz szerződött. Előadóként többek között a Freak Fusion Cabaret produkcióiban vesz részt rendszeresen. A Zadam Társulattal 2014-óta folyamatosan dolgozik.

Fehér Laura

előadó

2004-ben diplomázott a Magyar Táncművészeti Főiskola Néptánc- Színházi Tánc szakán. Az iskola elvégzése után a Szegedi Kortárs Baletthez szerződött, melynek 2013-ig volt tagja. Az ezt követő években színházi munkákban illetve projektekben vett részt. Többek között a TranzDanz, Bozsik Yvett Társulat és a PR-Evolution Dance Company előadásaiban szerepel. A Zadam Társulattal 2013-óta folyamatosan dolgozik.