JELENLEG NINCS LÁTOGATHATÓ
ÓRA!

A jógatánc órákra év közben is folyamatosan be lehet kapcsolódni, előképzettségtől függetlenül.

Kényelmes, szabad mozgást biztosító tréningruhán kívül semmit nem kell hozni.

Előzetes jelentkezés nem szükséges, mindenkit szeretettel várunk az órákon!

Erősíti a fizikumot és az immunrendszert

– Segít a gerinc megóvásában, az izomzat teljes átmozgatásában

– Javítja a tartásproblémákat, fokozza az egyensúlyérzéket

– Növeli az izületi mozgékonyságot, nagyobb mozgásszabadságot biztosít

– Szálkás izomzatot formál, miközben nyújtja azt

– Javítja a térérzékelést, fejleszti a koordinációs készséget

– Növeli a koncentrációs készséget

– Hatékony stresszoldó

– Javítja az általános közérzetet

A XX. században kialakult tánctechnikák sikeresen ötvözték az európai tánckultúrát, a különböző keleti mozgásrendszerekkel, és azok filozófiai alapjaival. Az óra folyamán a statikus jóga ászanákat (tartásokat), és a dinamikusabb kortárstánc elemeket egyaránt használjuk. A mozdulatok harmonikus összekötése által létrejön a folyamatos mozgás, megszületik a tánc…

Ennek az órának nem kizárólagos célja a tánctechnika elsajátítása, hanem ezen túlmenően saját fizikai állapotunk harmonizálásán, és a testtudatosság fejlesztésén keresztül, önmagunk mélyebb megismerése.

“Nem könnyű dolog a sok [filozófiai, vallási] rendszerből kiválasztani a helyeset; az egyik ezt választja, a másik azt, a bölcs – egyiket sem.” (Buddha)

“Itt a megoldás azoknak, akiket meggyőzött a jóga hatékonysága, de kissé unalmasnak, monotonnak vagy statikusnak tartják, illetve túlmisztifikáltnak érzik az azt kísérő gyertyákat és füstölőket. A jógatánc a kortárs tánc és a jóga elemeit kombinálja egy lendületesebb mozgásformává.
Jó néhány centivel vagyok magasabb, és sokkal ellazultabb. Nem izzadtam ki magam, de újra mozog a gerincem, és érzem a karjaimat is, amiket amúgy mintha sohasem használnék. A jóga mozdulatainak harmónikus összekötése által létrejön a folyamatos mozgás, megszületik a tánc. Megmaradnak a jótékony nyújtó elemek, de kiegészülnek a kortárs tánc egyensúly- és gerincgyakorlataival. Kezdőknek is követhető, és már az első órán sikerélményt ad egyszerű, logikus és jóleső mozdulataival.”
Papp Zsuzsanna

Diéta és Fitnesz